U10 Piger A spillede flot, men tabte

Struer FH U10 piger A spillede lørdag udekamp mod Herning FH.

Struer pigerne var opsatte fra start, og det fik Herning at føle. Super målmandsspil af Signe Birk på mål, med bl.a. 2 reddede straffekast, samt godt forsvarsspil, gjorde det svært for de gennembrudsstærke Herning spillere.
I angrebet fungerede mange af de ting, der har været arbejdet med til træning, og Struer fik scoret nogle gode mål. Ved pausen var Struer foran 6-5.

Herning gik fra 2. halvlegs start længere frem i forsvaret, og det havde Struer pigerne igen lidt svært ved at spille sig igennem. Til trods for det, kæmpede pigerne fantastisk i både forsvar og angreb. I angrebet havde Struer 5 skud på inderstoplen efter gode gennembrud og langskud. Et brændt straffekast blev det også til. Herning havde stadigt svært ved at komme igennem i Struers forsvar, men formåede dog at score 6 gange i 2. halvleg mod Struers kun 2 mål. Det betød at Struer måtte forlade banen med et nederlag på 8-11.
Generelt leverede samtlige Struer en super god indsats, hvor pigerne med lidt mere held, sagtens kunne være kommet fra Herning med point.

Målscorere for Struer: Laura Linde Pedersen 6, Emma Højris Brink 1, Thea Skovsbjerg 1

Holdet bestod af: Signe Birk, Sofie Mygh, Thea Skovsbjerg, Emma Højris Brink, Emma Balle, Laura Linde Pedersen, Caroline Jahnsen og Lærke Buurgaard.