U10 piger (pulje 2) afsted til årets første kamp i den nye sæson

"Pias piger" skulle søndag den 10. januar til årets første turneringskamp i C rækken. Modstanderne denne kolde søndag vintermorgen hed Bøvling-Tangsø, og pigerne måtte derfor tidligt ud af de varme dyner, og tage turen ud vest på til Bøvling.
Pigerne som drog afsted var: Katrine, Karoline, Maria, Caroline, Frederikke, Emma MJ, Javaria og Camilla.

Kampen i Bøvling startede med indløb til musik og navneopråb, hvilket var lidt pinligt for nogleJ Det blev en meget lige kamp hvor forskellen mellem de to hold aldrig var med mere end 1 mål.
1. halvleg sluttede 7 – 7, og 2. halvleg sluttede også helt lige, men med en lavere målscore. Kampen endte 10-10, og det var en enkelt spiller som scorede alle hjemmeholdets mål.
På SFH holdet bød alle spillere flot ind.

Katrine: stod en rigtig flot kamp på målet - hun havde mange flotte redninger gennem hele kampen, og var en sikker skanse bag sit forsvar.
Karoline: havde holdets første afslutning som førte til et flot mål efter en velspillet angreb. Samtidigt kæmpede hun flot i forsvaret hvor hun forsøgte at dæmme op for Bøvlings spillere. Til sidst fik hun godt fat på Bøvlings absolut bedste spiller sammen med sin makker Javaria i forsvaret.
Maria: spillede en fin kamp, både på venstre fløj og i 2. halvleg var hun også en tur ude på højre back og prøve kræfter – det resulterede i en scoring. Maria var også dygtig til at se sine medspillere når de lavede indløb fra fløjene.
Caroline: startede på bænken, men kom ind og gjorde en rigtig god figur. Hun kæmpede godt i forsvaret, og var lynende hurtig til at komme hjem i forsvaret hvis bolden blev tabt i angrebet.
Frederikke: spillede en god kamp på bl.a. venstre back i angrebet. Hun havde nogle fine afslutninger, som desværre ikke røg i netmaskerne denne kamp. Men når kanonen bliver indstillet skal det nok komme de næste kampe.
Emma J: havde fået det rigtige ben ud af sengen denne søndag – hun var flyvende på bl.a. højre fløj med mange flotte indløb som ofte resulterede i mål, da hendes medspillere var dygtige til at se hende. På centerpladsen fik hun også sat god fart i spillet og gjorde sine medspillere gode.
Jivaria: var en vigtig spiller i forsvaret hvor hun kæmpede for at afholde Bøvlings spillere fra at score. Samtidigt havde hun nogle fine afslutninger i angrebet, men havde desværre ikke heldet i dag til at få dem ind bag målmanden.
Camilla: spillede en fin kamp på venstre fløj i dag, og lavede 2 super flotte mål som Bøvlings målmand ikke var i nærheden af at tage. I forsvaret spillede hun også en fin kamp.