Jubel efter gyser afslutning

Efter de første to kampe i A rækken, er drengene fra Struer FH efterhånden ved at vænne sig til niveauet og tempoet i kampene.
Til udekampen mod Vildbjerg var drengene klar fra første fløjt, selvom der var en smule nervøsitet at spore hos nogle af drengene.
Angrebsspillet kom fint i gang med presspil og gode afslutninger. Det kneb en smule mere i forsvaret, hvor de hurtige Vildbjerg drenge var dygtige til at slippe bolden videre og lave gennembrud. Heldigvis stod Lucas klar i målet og tog pynten af de fleste skud.
De to hold skiftedes til at score gennem hele første halvleg, hvor det stod klart, at kampen ikke ville blive en målrig affære. Spillet op til afslutningerne var som regel rigtig godt, men afslutnignerne har i andre kampe været bedre. Det lykkedes for begge hold at score 4 gange inden pausen, så stillingen var helt lige inden de sidste 20 minutter.
2. halvleg blev rigtig spændende. Drengene kæmpede rigtig flot i forsvaret og fik lukket godt af for afslutningerne. I angrebet blev drengene bedre til at gøre hinanden gode, og Struer FH kom til nogle gode afslutninger som gav mål. Stillingen var 7-7 med 5 minutter tilbage af kampen. Sylvester der var ny spiller på holdet til dagens kamp, var blevet rykket ud på centerpladsen og herfra scorede han til en et måls føring til SFH. Vildbjerg fik udlignet inden Mathias sendte  en ham af sted til stillingen 9-8.
Drengene kæmpede virkelig flot i forsvaret og fik tacklet rigtig godt af. Det lykkedes desværre for Vildbjerg at spille sig fri på fløjen med ganske kort tid igen. Struer forsvaret begår straffekast - og det sidste kast skal afgøre om udbyttet af kampen skal blive 1 eller 2 points.

Lucas kronede en helt igennem flot kamp med at redde straffekastet. Struer FH vandt kampen 9-8 og kunne modtage holdkammeraternes jubel.