Uafgjort i lokalopgør

Struer FH U10 piger A tog søndag på hjemmebane mod topholdet fra Resen KFUM.
Som altid var der lagt op til en helt lige kamp, men Struer spillerne ville det anderledes fra kampens start.

Struer kom på banen med fart i fødderne, både i angreb og forsvar. Struer pigerne dækkede suverænt op i forsvaret, og Resen var tvunget til at tage afslutninger primært fra fløjene. I målet tog Signe Birk igen godt fra, og Struer holdte Resen nede på 3 scoringer i 1. halvleg. I angrebet blev spillet sat fornuftigt op, og Struer pigerne kom med fart mod Resens mål. Det betød gode og kvalificerede afslutninger, og Struer kunne gå til pause foran 6-3.

I 2. halvleg forsvandt noget af farten i Struer pigerne, og Resen kom langsomt, men sikkert, tættere og tættere på. Forsvaret fik ikke tacklet de dygtige Resen piger, og Resen fik lettere og lettere ved at komme til gode afslutninger.
Kort før tid udligner Resen til 8-8 og kampen bølger frem og tilbage. Begge hold havde muligheden for at lave det afgørende mål, men det forblev ved lige ved og næsten.
Kampen ender 8-8.

En super flot håndboldkamp af begge hold, som kan se frem til en sidste og afgørende kamp den 28. marts om kredsmesterskabet.

Målscorere for Struer: Laura Linde Pedersen 4 og Thea Skovsbjerg 4

Holdet bestod af: Signe Birk, Emma Balle, Thea Skovsbjerg, Emma Højris Brink, Laura Linde Pedersen, Caroline Jahnsen, Lærke Buurgaard og Sofie Mygh