Sejr på udebane

Struer FH U10 pige (A) spillede onsdag aften på udebane i Sørvad mod Vinding.

Det var med spænding i kroppen at pigerne spillede kampen i Sørvad. Efter en dejlig lang ferie, var det igen tid til at komme i kamp. Pigerne var klar fra start, og startede kampen med at komme foran. Forsvaret fungerede generelt også fint, selvom Vinding kom lidt for let til enkelte afslutninger. Signe Birk stod dog en fin kamp i målet, med bl.a. et reddet straffekast.
Angrebet fungerede til tider også godt igennem første halvleg. Ved pausen var Struer foran 6-4.

Struer pigerne skruede dog op for tempoet i både angreb og forsvar fra 2. halvlegs start. Det betød at Vinding fik meget svært ved at komme til kvalificerede afslutninger, samtidigt med at Struer spillede sig til mange store chancer igennem hele 2. halvleg.

Struer kunne fortjent gå fra banen med en sejr på 13-6.