U10A piger fra Struer vandt lokalopgøret mod Holstebro med 11–7

Vinterpausen er slut de nye rækker er dannet, og i U-10A, som er den bedste række i regionen, spiller nu Holstebro, Tvis, Gudum Nissum og Struer. Struer FH lagde ud i Idrætscenter Vest med et lokalopgør mod Holstebro.
De talentfulde Struerpiger fik en elendig start på kampen, bagud med 1 – 4 efter 10 minutter, og intet fungerede efter planen. Lidt efter lidt kom forsvaret på plads, og kanonerne blev kørt i stilling, 6 – 4 til Holstebro ved pausen. Efter pausen var vinterdvalen slut, og Struer vandt anden halvleg 7 – 1.
I angrebet fik det tunge artilleri Ditte Kvistgaard og Sille Stenvang gang i skudarmen, mens Kathrine Jensen og Katja Frederiksen gav prøver på talentet. Forsvaret med Kirstine Kattenhøj og Line Pedersen som de bærende kræfter lukkede Holstebro-holdet helt ned, og den smule der var, tog de dygtige Struers målvogtere Sara Mygh og Helene Gaun sig kærligt af.
Allerede tirsdag er der kamp igen hvor det er oprykkerne fra GNIF der er på programmet og Struer må her regnes som favoritter.