Sejr til Struer FH´s damer i 1. runde af landspokalen

Struer FH´s serie 1 damer havde i første runde trukket Snejbjergs damer, der spiller i serie 2. Kampen blev afviklet torsdag aften i Snejbjerg hallen.

Struer kom rigtig godt fra start. Holdet står godt i forsvar, og kommer foran med 3-4 mål. Dette forspring holder igennem første halvleg og Struer kan gå til pause med en føring på 10–7.
2. halvleg starter som første halvleg sluttede, og Struer kommer også op at føre med 17-12.
Efter et kvarter mister Struer koncentrationen, og det udnytter Snejbjerg dygtigt. De kæmper sig tilbage i kampen og med 8 minutter igen udligner hjemmeholdet til 18 - 18. Der er dog på intet tidspunkt optræk til panik på Struer-holdet, og ved fælles indsats trækker de fra, og vinder 22-19.
Man kan tydelig se at Struer i år er mange nye spillere på holdet, og der mangler kendskab til hinandens løbebaner. Men holdet står stærkt i forsvaret, og alle virker opsat på at give den en skalle og bidrage med noget positivt til holdet.
Struer´s målvogter Gitte Grimstrup stod en rigtig flot kamp. Hun piller lysten ud af modstanderens bagspiller til at skyde udefra, med mange flotte redninger, og tager 3 straffekast. En meget flot debut.