Sejr til U10 Pige B i årets første kamp

U10 piger B, Struer FH - Hjerm FIF 7-6

U10 piger B spillede torsdag mod Hjerm i en kamp, der skulle vise sig at blive et spændende lokalopgør. Struerpigerne var kampklare og fulde af gejst, men det var dog Hjerm, der fik scoret det første mål. Struer lod sig dog ikke slå ud, og skønt Hjerm stod godt i forsvaret fik de bolden spillet fornuftigt rundt og kom til gode afslutninger. Emma Madsen fik mulighed for et hopskud og scorede et flot mål til 1-1. Herefter var det Struer, der hele tiden havde et lille overtag, skønt kampen var meget lige. Karoline Lund lavede et flot gennembrudsmål og det lykkedes Ditte Kvistgaard at score 2 mål fra distancen, så stillingen ved pausen var 4-2 til Struer.
I 2. halvleg fortsatte kampen meget lige. Hjerm fik scoret til 4-3 og struerpigerne blev mere nervøse, da Hjerms målmand tog de flest skud. Dog leverede Helene Gaun også en fremragende indsats i SFH-målet, og endelig lykkedes det Emma Madsen at score til 5-3.
Hjerm var dog ikke sådan at slå ud, og fik udlignet til 5-5. Her tog Amanda Overgaard dog fat og fik en flot frispilning fra Helena, der blev om sat til mål. Helena Christensen scorede flot mål til 7-5 og de sidste minutter blev noget nervøse fra Struers side med nogle mistede bolde. Hjerm kæmpede fortsat godt og fik scoret til 7-6. Helene i målet ville dog vinde, og hendes redninger sikrede dog de 2 points til Struer. Flot kæmpet af hele holdet!!!