U10 piger C: Naur/Sir – Struer FH 8-6 (4-2)

Struers U-10 spillede lørdag kamp mod Naur/Sir. Struer kom godt fra start med flotte angreb og skud på mål. Dog var det Naur/Sir, der først fik scoret, men Struer fik udlignet kort efter på et flot mål af Emma Carlsson. De 2 hold var meget jævnbyrdige og fulgtes pænt ad kampen igennem. Cecilie Thomsen stod flot i målet og havde mange gode redninger i 1. halvleg. Kirstine Kattenhøj scorede et flot mål fra fløjen og stillingen var 4-2 til Naur/Sir ved pausen. I 2.halvleg stod Tanja Pedersen i målet. Det var hendes debut, men hun leverede en pragtfuld præstation og havde mange gode redninger. Naur/Sir havde dog en rigtig dygtig bagspiller der formåede at skyde godt og hårdt, så Tanja var forsvarsløs i målet ved hendes skud.
Efterhånden kom forsvaret mere op på mærkerne og Sille Lyhne fik godt fat i Naur/Sirs gode målskytte. Struer fik sat tempoet op, og angrebsspillet var rigtig godt. Struers afslutninger var gode, men Naur/Sirs målmand var dygtig til at tage de høje bolde. Det lykkedes dog at score 4 fine mål, hvoraf Line Pedersen og Sille Stenvang scorede hvert et, mens Kirstine Kattenhøj scorede yderligere 2 mål til kampens slutresultat. Alt i alt en flot kamp af Struer, der lige så godt kunne have ført til sejr. Flot kæmpet!