Serie 1 Damer: Struer FH – NNFH Lemvig 27-20 (14-13)

Topkamp Torsdag aften i Struer hallen mellem rækkens nr. 1 og 2 i serie 1 damer endte med en sejr til Struer.

Struers damer var sat op til en svær kamp mod gæsterne fra Lemvig, som er et hold med rutinerede og unge spiller, som spiller godt håndbold, og det er ikke uden grund at de ligger nr. 1 inden aftens kamp, men det vil hjemmeholdet lave om på.
Kampen startede lidt sent da der ingen dommer var kommet til kampen og klubben kæmpede for at finde en og det lykkes at finde Knud Pedersen, som hurtigt kom i hallen, for at lede kampen, men da Lemvig havde flere spiller som skulle på arbejde, så valgte man at hjemmeholdet trænere Claus Christensen skulle starte med at dømme indtil at Knud var klar. Claus Christensen fik de første 9 min. Som dommer og man må sige at det gik godt og der var ingen fejl fra hans siden.
Gennem 1 halvleg fuldtes de to godt ad, med en lille overtag til Struer, som kunne gå til pausen med en føring på 14-13. Hjemmeholdet var ikke tilfreds med spillet i første halvleg selv om en føring aldrig lyver, men der skulle rettes til i forsvaret, hvor aftalerne ikke blev overholdt og Lemvigs stregspiller havde for nemt ved at score. Men det var også problemer andre steder i forsvaret og det blev der snakket om i pausen og det viste sig at give pote i 2 halvleg.
Struer startede med en gnist, som man ikke skulle tage fejl af. Det var ligesom at de havde fået ladet batterierne op, så der blev givet gas i forsvaret som såvel angrebet. Hjemmeholdets Karina Kloster blev fra starten af halvlegen mandsopdækket og det betød at der blev mere plads til  en storspillende Trine Kongensgård, som spillede sin bedste kamp i år, hun var her, der og alle vejne og i forsvaret rykkede hun ind i midter forsvaret og dækkende rigtig godt op. Lemvig havde det svært i halvlegen, for de kunne ikke komme til de store afslutninger og kom de til en, jamen så stod hjemmeholdets forsvar eller målmand Linda Boldt i vejen for skuddene og i den anden ende havde Struer også en Kamilla Schmidt som var i strålende skud humør og leverede en flot kamp. 15 min. Inde i 2 halvleg førte hjemmeholdet med 22-16 og dermed kampen næsten afgjort, for det hele kørte for hjemmeholdet, så der skulle ske noget helt vildt vis kampen skulle vende. Struer kunne indtage 1 pladsen efter en flot sejr på 27-20.

Målscore for Struer. Trine Kongensgård 8, Karina Kloster 6, Kamille Schmidt 5, Pia Pedersen og Helle Abildtrup 3, Line Ginnerup 2.