Sejr til serie 1 damer i en svær kamp

Mejrup/Hvam – Struer FH  17-20 (12-10)

Serie 1 damer var torsdag aften en tur i Mejrup, for at spille den første turneringskamp efter jul. Udeholdet viste inden dagens kamp at det blev en svær opgave, da hjemmeholdet er et godt og stært hold, som består af gode spiller, som samtidig kæmper meget for at vinde. Hvis Struer skulle vinde, så krævende det hårdt arbejde og det fik spillerne af vide under optakten.
Kampen startede ligesom udeholdet havde frygtet. Mejrup kom godt fra start og førte meget hurtig 3-0 også var det kun op ad bakke for Struer. Struer var ikke helt oppe i forsvaret, hvor hjemmeholdet fik for meget plads og blev ikke tacklet, når de kom tæt på og dermed nogle nemme mål. Det var fuld fortjent at hjemmeholdet kunne gå til pausen med en 2 måls føring.
Struer benyttede pause til at lave en par justeringer og en lille skideballe skulle spillerne lige have med.
Det var tydeligt at se at det gav pote fra 2 halvlegs start. Struer fik tacklet af i forsvaret og målmanden tog resten og lidt mere til. Efter 12 min spil af 2 halvleg lykkes det udeholdet af få udlignet til 14-14 og derefter stod der Struer på resten af kampen. 22 min spillet og Mejrup havde kun scoret 2 mål. Det fortæller bare at spiller kæmpede godt for Struer og at målmand Linda Boldt stod fremragende ( Igen ).
I slutfasen gik Mejrup meget offensiv frem i forsvaret og det voldte udeholdet lidt problemer, men til Struers held, så var kampen afgjort og Struer kunne gå hjem med en sejr.
Stor ros til Struers damer for den fight som blev lagt for dagen i 2 halvleg, det var flot kæmpet piger. En stor tak skal også lyde til de 2 trofaste tilskuere, som havde taget den lange vej til Mejrup, for at støtte op om damerne.