Serie 1 Damer: Struer vandt lokalopgør mod Resen

Resen KFUM – Struer FH   11-20  (7-8)

Torsdag aften var der dømt lokal opgør i serie 1 mellem Resen og Struer.  Struer kom til Toftum hallen for at få en sejr, så man kunne forbliver i toppen af rækken, men udeholdet vidste også at Resen vil kæmpe med næb og klør for at forhindre en sejr til Struer, så der var lagt op til en god og spændene kamp.

Struer startede kampen skidt og fik aldrig angrebsspillet til at fungere og når udeholdet kom til afslutning, ja så stod en velspillende Resen målmand i vejen. Forsvarets spillet var det bedste for Struer i første halvleg, og der blev kun scoret 7 gange. I pausen blev der snakket om nogle ting i Struers omklædningsrum og det viste sig at give bonus i 2 halvleg. Det var som om at der var kommet et helt nyt hold på banen, for nu blev der kæmpet endnu mere i begge ender. Struer fik gang i kontra fasen og der blev lukket af i forsvaret også kunne udeholdets målmand tage resten. Der gik 13 min. af 2 halvleg inden Resen fik scoret deres første mål til stillingen 8-12. Struer vandt kampen med 20-11.

Kampens målscore var. Helle Abildtrup 6, Karina Kloster 3, Louise Adamsen 2, Kamilla Schmidt 2, Line Ginnerup 2, Maria Lindberg 1, Sara Lillie 1.