Vinderup kunne heller ikke besejre Serie 1 damer 3. gang

Struer FH – Vinderup 20-17 (12-5)

3 gang blev ikke lykkes gang for gæsterne fra Vinderup til at vinde over Struer. De to hold har mødt hinanden i jysk cup og nu to gange i turneringen. Men det har været nogle gode kampe, hvor begge hold har kæmpet og det har været meget lige kampe, som kunne gå til begge sider.

Struer lagde godt fra kampens start og kæmpede godt i begge ender af banen og det var ikke ufortjent at hjemmeholdet kunne gå til pausen med en føring på 12-5. Den føring viste sig at være guld vær for hjemmeholdet, for Vinderup kom ud fra pausen, med en hel anden indstilling til tingene også blev det svært at være Struer spiller. Udeholdet begyndte at dække op i forsvaret og der blev virkeligt taget ved, og det gjorde det svært for hjemmeholdets spiller at komme igennem til scoringer. Struer kunne da de 60 min. Var spillet, kalde sig vinder af kampen med 20-17. Næste opgave for Struer er Søndag d. 7 Marts kl.16,15 hvor modstanderne er Tjørring.