Overbevisende sejr til Serie 1 Damer i Jysk Cup

Stoholm IF – Struer FH    10-31 (4-15)

Tirsdag aften spillede Struers Serie 1 Damer den første kamp i Jysk Cup på udebane mod Stoholm IF fra serie 3.
Struer startede ud som lyn og torden, og var efter få minutter foran med 4 mål. Udeholdet styrede kampen hele vejen igennem og føringen blev øget til 3-11 midtvejs i 1 halvleg. Struer måtte også skifte deres målmand Linda Boldt ud, da hun havde mistet sin ene kontaktlinse og da udeholdet ikke har andre målmænd, ja så satte de Karina Kloster på mål. Det gik rigtig godt og der blev ikke lukket mål ind af hende og hun havde flere gode redninger i de 5 min hun stod. Struer kunne gå til pausen med en føring på 15-4.
I pausen blev Struer spillerne informeret om, at de 2 trænere ville prøve nogle nye ting af i form af andre opstillinger i såvel forsvar som angreb. Det gav lidt problemer i starten af 2 halvleg, da man lige skulle finde sin nye makker i forsvaret, men angrebet fungerede rigtig godt. Udeholdet fik styr på tingene efter kort tid også blev der ikke lukket ret mange mål i. Struer kæmpede rigtig godt i begge ender og holdet viste gode takter inden weekendens lokal opgør mod Resen KFUM. Struer vandt kampen i Stoholm fuld fortjent 31-10, og dermed klar til anden runde af jysk cup som Struer vandt i sidste sæson.

Struers målscore. Karina Kloster og Kamilla Schmidt 7 mål, Louise Adamsen 5, Line Ginnerup og Helle Abildtrup 4, Pia Pedersen og Trine Kongensgård 2.