U14 piger fra Struer FH i finalen i VFC cup.

4. runde i VFC-cuppen gik også udenbys, og hele vejen til Tjørring. Struer FH skulle spille semifinale mod Tjørring 2.
Efter turneringskamp sidste kamp mod Tjørring 1, som Struer FH tabte mod, vidste Struer ikke hvilket hold de i dag skulle møde. Der startede Struer FH måske lidt sløjt ud. Pigerne kom ellers til chancerne, fisket sig til nogle kontra faser, men formåede ikke at være aggressive nok til at køre lige mod mål og boldene blev tabt. Tjørring havde en god skudarm på deres højre back og en god center, som styrede Tjørrings spil flot. Så de første 7-10 minutter fik de to hold spillet lige op.
Struer fik derefter taget bedre fat i forsvaret, og fik sat nogle angrebsåbninger igang, som sad lige i skabet. 1. halvleg sluttede derfor 5-10.
I 2. halvleg fortsatte Struer med deres gode spil, især kan nævnes Anne Dybdahl, som fik styret angrebet rigtig flot, og formåede at skyde selv og lave mange flotte assists, både til streg, fløj og back - Anne Dybdahl og Camilla Byskov fik presset angrebet, og Anne fik trukket spillere til sig, så der blev masser af plads til dagens topscorer, Camilla Byskov. Rigtig flot halvleg, hvor Struer fik spillet et simpelt pressspil, med god aggressivitet og kom til gode chancer. Struer løb fra Tjørring, på måltavlen og kampen ender 13-21. Struer er dermed i finalen i denne VFC cup.

Finalen spilles d. 12. marts mod Skjern, som Struer ligger i pulje med.