Ny sejr til serie 1 herre mod Troldhede GIF

Efter weekendens hjemmesejr skulle Struer FH’ herre tirsdag aften prøve kræfter med en ubekendt modstander fra Troldhede GIF og kampen blev en ikke den store oplevelse, dertil var niveau forskellen simpelthen for stor.
Struer startede i et højt tempo, hvilket hurtigt medførte en føring på 3 mål, denne afstand holdte til der var spillet et kvarter hvor udeholdet satte spillet op i en andet gear og nu fik Carsten Breumlund også lukket målet af, så kunne den ene kontra efter den anden bølge frem mod hjemmeholdets mål. Holdene kunne gå til pause med stillingen 10 – 17.
I pausen blev der aftalt at ligge tryk på fra starten af anden halvleg og det kom til at ske og inden hal uret havde rundet 5 minutter var føring på 14 mål, Allan Kloster førte an i løjerne og det fik hjemmeholdet frem i en mandsopdækning men Struer holdets kæmpe bredde betyd bare at hjemmeholdet blev ”bombet” endnu mere.
Der blev kampen igennem vist masser at flotte detaljer, men mod kampens afslutning blev der slappet lidt af.