Herrerne kom atter ned på jorden mod Vinding KFUM

Serie 1 holdet fra Struer FH kom atter ned på jorden efter fire kamp med flot spil og 8 point ind på kontoen, så satte topholdet søndag en stopper for den stime mod et Struer hold der spillede langt under standard og langt fra det niveau som der senest er blevet leveret.
Holdet var ikke klar fra start og vi virkede ikke særlig oplagte til at løse dagens opgave, så hjemmeholdet kunne let hen over halvlegen spille sig til en solid føring, vi producerede en række chancer men brændte alt for meget og så gik det stærkt den anden vej og Vinding forstod at løbe kontra og kunne i første halvleg lave 10 mål på den konto og pause føringen på 19 – 10 var fuldt fortjent.
I pausen fik vi rettet flere ting og stod meget bedre på banen i anden halvleg og vi holdte hjemmeholdet nede på 10 mål over de 30 minutter, hvilket var godkendt set hen over hele kampen men vi fortsatte med at brænde et ”HAV” af chancer som normalt vil blive omsat til mål og det koste sejren, for med lidt mere skarphed i anden halvleg kunne vi sagtens have hentet Vinding og vundet kampen, men vi fik os en lærestreg og så må vi vise i hjemmekampen på torsdag aften at vi lært af dagens kamp.

Vinding KFUM – Struer FH, 29–25 (19–10)