Serie 1 herre: Struer FH – Vinding KFUM 31 – 32 (16 – 20)

Søndag d. 10/10-10 havde Struer FH besøg af Vinding KFUM og kampen blev en meget velspillet kamp med spænding lige til det sidste.
Første halvleg bød på meget flot angrebsspil fra begge mandskaber og de to holds forsvar var i et meget gavmildt humør, men gæster fik først styr på forsvaret og med 10 minutter igen af første halvleg trak gæster fra hjemmeholdet og kunne gå til pause med en føring på 20 – 16.
Struer FH brugte halvlegen til at få tingene rettet på plads især omkring forsvaret og valgte at gå væk fra 6 – 0 formationen til 5 – 1, det gav fra starten af anden halvleg gæsterne store problemer og i løbet af 5 minutter var stillingen 21 – 21 og herefter kunne de to hold følges ad resten af halvlegen med kun 1 måls føring til begge hold. Modsat første halvleg blev anden halvleg en forsvars fight hvor der blev givet og taget i begge ender, men med kun 1 minut igen kommer Vinding foran med 2 mål og hjemmeholdet når kun at pynte på slutresultatet 31 – 32.
Kampen blev spillet på et højt niveau af serie 1 at være og gæsterne vil helt sikkert komme til at præge rækken. Struer holdet havde stor ære af kampen og burde have fået mindst et point ud af anstrengelserne.
Kollektivet var i fokus hos hjemmeholdet, dog skal nævnes at Jesper Søgaard og Martin Juul begge leverede en rigtig flot indsats og holdets nyerhvervelse Allan Kloster spillede en især klasse god kamp.