Landspokalkamp serie 1 herre onsdag d. 09-09-2009

Naur Sir UIF – Struer FH 23 – 29 (9 – 11)

Struer’ herre var onsdag aften på besøg Sir Lyngbjerg centret for at afvikle en 1. runde kamp i Nordea cup 2010 og det lokale Naur mandskab er traditionelt en svær modstander for gæsterne.
Kampen startede i et utrolig højt tempo og bølgede frem og tilbage med skiftende føringer til begge hold. Struer har fået tilgang af en ”ny” målmand Theis Boddum som er vendt tilbage området og han startede i målet for Struer holdet og fik efter godt 15 minutters spil godt fat i skytterne fra Naur og herefter kun vi skabe en føring på 4 mål som dog blev reduceret til kun 2 inden pausen, en klar godkendt første halvleg hvor vi holder modstanderen nede på kun 9 mål, men vi burde selv have lavet endnu flere mål men sæsoner er stadig ung og vi tillod os også at brænde 2 straffekast.
Struer kommer ud til anden halvleg som lyn og torden, vi skaber hurtigt et hul på 6 – 7 mål og vores kollektiv er tydeligt her alle vil det samme og vi arbejder knaldhårdt for hinanden, i denne periode af kampen er det tydeligt at vi er vores modstander klart overlegen ikke mindst fysisk.
Vi falder lidt i tempo de sidste 10 minutter men set over 60 minutter så er der ingen tvivl om at når alle kommer op i gear så venter der rigtig mange oplevelser med dette hold.
Fremhæves skal både Theis Boddum i målet og Martin Juul som efter mange år med problemer i skulderen endelige er oppe på højeste niveau og han valgte denne aften at bombe hjemmeholdet i stykker, flot kamp mester, men alle viste høj moral og stor fighter hjerte, godt gået drenge.