Struer FH vinder af Jysk Cup

TILLYKKE til Struer FHs damer som nu kan kalde sig vinder af Jysk Cup 2009.

Struer FH – VHK, Horsens 28-21 (semifinale)
Struers jyllandsserie damer vandt lørdag eftermiddag Jysk Cup i Mejrup hallen.
Semifinalen skulle Struer spille kl. 10 og modstanderne var VHK Horsens fra Jyllandsserien. Struer damerne kom godt fra start og efter 5 min var de foran med 5-1.
Det var et Struer hold som kæmpede hele kampen fra start til slut, alle spillede rigtig godt, og det var ikke til at se at de er rykket ned i serie 1. Holdet fra Horsens kæmpede også godt og mod slutningen af 1. halvleg var stillingen 13-13, men Struer kunne gå til pausen med en 15-13 føring.
2 halvleg gav Struer den mere gas og spillede meget bedre end i 1. halvleg og Horsens var aldrig en trusel for det flotte og gode spil som damerne leverede. De stod rigtig godt i forsvaret, som også betød at målmanden stod rigtig godt for Struer. Angrebsspillet var i høj klasse og alle spillere tog ansvar og skal vi fremhæve en, så må det være stregspiller Louise Adamsen, som spille sæsonens bedste kamp. Struer vandt kampen mod Horsens 28-21 og var klar til finalen.
Målscorer: Karina Kloster 7, Trine Kongensgård, Kamilla Schmidt, Pia Pedersen, Louise Adamsen hver 4, Helle Abildtrup, Signe Bak hver 2 og Sara Lillie 1 mål.

Struer FH – HEI Skærring 27-22  (Finale)
Finalekampen var mod HEI Skærring som kom fra Århus området.
Struer kom lidt skidt fra start i finalen og var ikke helt i gear som i semifinalen, men efter ca. 10 min, så kom der gang i dem. Forsvaret begyndte at hænge sammen og i angrebet spillede Struer sig til store chancer som blev omsat til mål. Struer kunne gå til pausen med en 2 måls føring på 12-10, men det var mod et godt Skærring hold som ikke gjorde det let for Struer.
Damerne fra Struer ville vinde Jysk Cup og det viste de fra 2. halvlegs start. Der blev sat tempo på spillet og på små 10 min, så var føringen på 6-7 mål og der blev gået til den fra alle mand. Skærring valgte i 2. halvleg at gå frem i en dobbelt mandsopdækning på vores topscorer Karina Kloster med 12 mål i finalen og playmaker Trine Kongensgård, men det kunne ikke stoppe Struer damerne. Sara Lillie tog sin del af ansvaret og scorede 5 hurtige mål og dermed var kampen afgjort og Struer kan kalde sig Jysk mester 2009 med en sejr på 27-22.
Struer fik efter kampen hængt guldmedaljere om halsen og der blev åbnet champange ude i solen.  Det var en god afslutning på en sæson som desværre har betydet at Struers damer er rykket ned. Flot kæmpet piger.
Målscorer: Karina Kloster 12, Sara Lillie 6, Trine Kongensgård, Pia Pedersen hver 3, Helle Abildtrup, Kamilla Schmidt og Signe Bak hver 1 mål.