Kredsmesterskab dame Junior B

HH90 - Struer fH  10 - 10

Struer fH – Team Ikast  11 - 15
Herning/Hauge – Struer fH  7 – 14

Pigerne havde glædet sig hele ugen til dette mesterskab og var derfor meget tændte. De lagde flot ud mod Holstebro og 5 minutter før tid førte pigerne med 4 mål. Så var det som om spillet faldt sammen og Holstebro blev atter lukket ind i kampen som derfor sluttede uafgjort 10-10. Struer havde stor succes med flydende forsvars/angrebsudskiftning som gjorde at spillerne blev brugt optimalt. Pigerne ærgrede sig dog over det uafgjorte resultat. Næste kamp var mod Team Ikast som havde vundet deres første kamp. Atter anvendte Struer forsvars/angrebsudskiftning som gjorde at stillingen ved pausen var 7-7. Efter pausen var Struer uheldige med et par skud og i den anden ende var Ikast heldige således at Ikast trak fra til slutresultatet 11-15. Nu skulle den sidste kamp vindes hvis pigerne skulle have chance for at få en medalje med hjem. Forsvaret stod en kanonkamp og sammen med Ceylan i målet blev der hevet en komfortabel sejr hjem på 7-14. Sølvmedaljen var nu i hus. Struerpigerne nød den store opbakning fra forældre og familie og det store heppekor var specielt i sidste kamp med til at stresse modstanderens målmand.
Struers hold bestod af flg : Maria, Maja, Charlotte C, Charlotte E, Vicki, Mille, Line, Sara, Katrine, Nanna, Ceylan samt trænerne Rasmus og Jimmi.