U14 2. division piger tabte med 2 mål

Søndag skulle Struer U14 2 div møde Tjørring. Tjørring er et hold, som vi har mødt flere gange og, hver gang har det været meget tætte kampe, hvor de 2 hold har skiftedes til at vinde. På forhånd så det ud altså ud til at blive en rigtig tæt og spændende kamp, men det blev kampen alt andet lige.

Tjørring førte stort set hele kampen og var oppe og føre med 7 mål. Struer pigerne virkede som om de i 1 halvleg nærmest spillede baglæns og som om deres sædvanlige gejst og glæde ved håndbold var væk. Mange chancer blev brændt og angrebsåbninger fungerede bare ikke på denne dag. I anden halvleg gik det lidt bedre og pigerne fik bedre fat og begyndte da også at score flere mål og kampen endte faktisk med næsten at blive spændende, da Struer pigerne i de sidste 10 min åd sig tættere og tættere ind på Tjørrings føring.  Slut resultat 17-19

Dagens Lyspunkter var målmand Elizabeth som stod en brandkamp og så det faktum, at pigerne forstår at kæmpe sig tilbage i en kamp, hvor alt ser sort ud.