U14 piger 2 vandt på kampgejst og fight

Søndag formiddag var pigerne fra Langhøj på besøg i Struer Hallerne. På forhånd en kamp som Struer burde vinde komfortabelt, men denne søndag kom det til at gå helt anderledes.

Langhøj stillede op med et offensivt forsvar, som Struer pigerne havde meget svært ved at løse. Spillet blev generelt for langsomt, og Langhøj pigerne var dygtige til at få tacklet Struers piger, inden de nåede at komme op i fart. Til gengæld havde Struer godt fat i forsvaret, og Langhøj havde også svært ved at komme til scoringer. Ved pausen var Struer dog bagud med 3-4.

Efter pausen blev spillet desværre ikke meget bedre i angrebet, og mange tekniske fejl betød, at Struer havde svært ved at score mål. Midt i halvlegen fik Struer dog bragt sig foran med 7-6, og de 2 hold fulgtes derefter ad, indtil Struer kunne score det afgørende mål til 9-8 med 1 minut tilbage. Et godt forsvar det sidste minut, betød at Struer kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

Hvad der manglede i kvalitet fra pigerne i dag, kunne heldigvis findes i kampgejst og vilje. Ingen sure miner på trods af de tekniske fejl. Pigerne bakkede hinanden op og fightede kampen igennem det bedste de havde lært.