Flot sejr til U14 piger 1

Det skulle vise sig at blive en spændende søndag for Struers U14 pigers 1. hold. Efter at have været til natstævne fredag nat, havde mange af pigerne ømme stænger. Ikke desto mindre stod søndagen på kamp mod HRH/Oddense i U14 2. division.

Et lidt spændt Struer hold gik dermed på banen, med indstillingen om at spille deres sikre spil og stå godt i forsvaret. Dog mødte Struer et Oddense hold, som meget gerne vil ind og "slås" i deres angreb. Struer fik desværre ikke helt fat i tacklingerne, og Oddense kom godt fra start, da de også fik taget godt fat i deres forsvar.
Struer omstrukturede spillet lidt, både i forsvaret og i angrebsåbningerne, og det skulle vise sig at være en succes. Holdende fulgtes dog ad i 1. halvleg og der fløjtes til pause med stillingen 13-12, til Struer FH.?

Struers trænere havde ikke meget at lave om på i pausen, da de var blevet godt tilfredse med spillernes timing på tacklinger, bytning af streg og deres velfungerende angrebs spil.?
2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede, bl.a. med Dagmar Grundahl's målfest, som de andre medspillere fik spillet rigtig flot fri på fløjen. SFH's angrebsåbninger fungerede stadigt rigtigt godt, og forsvaret fik taklet rigtig flot af.  Elisabeth Jakobsen fik taget godt fra i 2. halvleg i målet. Struer FH var foran med 4-5 mål det meste af halvlegen, og det så ud til at Struer FH skulle få en sikker sejr hjem.
Det skulle dog vise sig, at Oddense havde en joker i ærmet. De gik frem i en meget høj 3-3'er, hvilket kom bag på Struers spillere, som fik dermed svært ved at løse problemet.
Oddense kom op og pustede Struer i nakken med kun et måls forskel.
Heldigvis fik Struer løbet uden bold og endte med en sikker sejr på 26-23.?

Struers trænere er utroligt tilfredse og stolte af deres spillere, som går ind og spiller en rigtig god håndboldkamp, og får rettet spillet til på den helt rigtige måde - lige efter bogen. "Det er fedt at have et hold, hvor alle præsterer lige meget. Det er ikke kun scoringerne der betyder noget. Selvfølgeligt spiller vi for at vinde, men pigerne gør hinanden gode i angrebet og bakker hinanden rigtig flot op i forsvaret." Udtaler et godt tilfreds trænerteam. ?