God indsats af U12 drenge

Struer Forenede Håndboldklubber - God indsats af U12 drenge

Hold 2 var også i aktion søndag morgen. I stævnets første kamp skulle SFH forsøge at drille Tvis, der på forhånd er udpeget til favorit til puljesejren.
Det var da også Tvis der kom bedst fra start og bragte sig foran 3-1. Signe Birk og Oliver Søgård førte an i et forsøg på at hægte sig på Tvis. med flotte scoringer fik de bragt Struer tilbage i opgøret. Efter 18 minutters spil kunne Signe Birk reducere til 4-5. Det lykkedes faktisk hjemmeholdet at bringe sig foran inden halvlegen. Signe Birk gjorde det til 6-5 inden pausen, og Oliver Søgård bragte hjemmeholdet foran 7-5 umiddelbart efter pausen. Desværre kunne SFH ikke holde afstanden. Selvom alle mand kæmpede rigtig flot, fik Tvis udlignet til 7-7.
Herefter fulgtes de to hold ad, indtil Tvis trak fra frem mod slutfløjtet. Tvis fik tildelt et straffekast som Lucas reddede. Desværre fik forsvaret ikke samlet op, og Tvis kunne score. Det endte med en 12-10 sejr, men hjemmeholdet havde bestemt meget stor ære af kampen.