U14 1 mod HH90 2 i Gråkjær Arena

Søndag mødte Struers U14 1. hold et kampklar HH90.
Selvom taktikken var lagt og skudarmen var varm, havde Struers piger alligevel glemt det aftalte og får skudt HH90s målmand god. Rammer stolperne, og HH90 kommer hurtigt foran 4-1.
Trænerne får råbt den store hal op med ændringer og får mindet holdet om de aftaler der var lagt. Det resulterede i et mere roligt og velovervejet Struer hold, som stadigt kommer til chancerne, men nu også scorer.
Ingen køn 1. halvleg, men Struer får heldigvis udlignet og går til pause 6-6.
Det vides ikke om det var fordi Struer spillede i Gråkjær Arena, om holdet havde undervurderet HH90 eller om det bare blev et for ivrigt håndboldspil at det ikke gik godt de første 10-15 minutter i 1. halvleg. Ikke desto mindre, blev 2. halvleg en helt anden kamp, og Struers piger spillede det spil som de efterhånden er kendte for.
Et stabilt forsvar og målmands spil, sørgede for en del kontramuligheder. Trænerne valgte at lade det stabile blive i spil og det betød at 2. halvleg var med få udskiftninger, dog havde alle en super gejst og fighte-vilje til at skulle vinde denne kamp.
I angrebet får Mathilde Overgaard gang i skudarmen med flotte mål udefra. Og også i denne kamp (i 2. halvleg) kom der flotte udspil til fløjene, som havde fundet fighter-viljen frem og fik placeret bolden sikkert i kassen.
Kampen ender 13-17 og en fortsat pulje førring til Struer fh´s U14 1. hold.

Målscore: Mathilde Overgaard: 5 Dagmar Grundahl: 4 Nanna Andersen: 4 (1) Dea Roupe: 3 Louise Trillingsgaard: 1 Anna Høgh Jensen: 1