Flot kamp af U12 drenge i Lemvig

U12 drenge fra Struer FH var søndag formiddag en tur i Lemvig.
Selvom Lemvig ligger placeret i den tunge ende af tabellen - lige over Struer FH, så startede Lemvig med rigtig flot angrebsspil.
Der blev disket op med flot presspil, gode løbebaner og rigtig flotte afslutninger. De første 7 minutter af kampen var nok det bedste angrebsspil SFH forsvaret har stået over for hele sæsonen. Lemvig bragte sig foran 4-0, og man kunne blive nervøs for, hvordan resten af kampen skulle forløbe.
I forsvaret valgte Lemvig at dække meget højt på Struers venstre back, Mathias Gregersen. Det stressede Struer spillerne noget, men Simon på fløjen fandt hullerne mellem fløj og back. Frederik fik også scoret en kasse, og så var stillingen pludselig 4-2.
Struer drengene fik styr på forsvaret - godt styret af Mads og Oliver på midten. Lucas stod godt i målet, og det lykkedes at holde Lemvig nede på 7 scoringer i første halvleg. Da Simon og Mathias fik scoret, gik de to hold til pausen med stillingen 7-4
2. halvleg forløb i store træk som de første 20 minutter. Struer stod rigtig godt i forsvaret og forsøgte at holde Lemvig spillerne fra de helt åbne chancer. I angrebet var Struer dygtige til at komme frem til afslutninger. De nye løbebaner vi har trænet i den forgangne uge blev flittigt brugt. Dejligt at se det vi træner omsat til scoringer.
Lemvig var en tand skarpere end Struer. Specielt havde vi problemer, når de fiskede boldene og dækkede højr på fløjene. Det var derfor helt fortjent, at Lemvig vandt 14-8, men absolut godkendt præstation af SFH.
På søndag venter sidste kamp før jul, hvorefter vi rykker en tur i C rækken.

Lørdag havde U12 drenge også et hold i aktion. I D rækken spillede Struer FH to hjemmekampe mod Harboøre og Vildbjerg.
Det blev til 2 sejre på 7-5 og 8-7.
I begge kampe blev der gået til stålet og ikke mindst trænet i at komme til afslutning efter presspil og indøvede løbebaner. De to sejre kom i hus efter flotte holdindsatser, hvor det var helt tydeligt, at spillerne har udviklet sig rigtig meget i første halvdel af sæsonen. Godt spillet alle mand.