Flot kamp - men nederlag på udebane

Struer FH U14 piger 2 var tirsdag aften på besøg i Thyborøn. Pigerne vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp, men de havde taget den helt rette indstilling med til Thyborøn. Struer forsøgte sig i et 5-1 forsvar, for at dæmme op for Thyborøns 2 meget dygtige spillere. Missionen lykkedes næsten, men Thyborøn fik alligevel hurtigt et forspring på 5-1. Struer pigerne fik indstillet forsvaret endnu bedre i løbet af første halvleg, og spillede en super flot kamp i forsvaret, kombineret med at Thea Sørensen i målet diskede op med mange flotte redninger. Ved pausen havde Struer kæmpet sig tilbage, og var bagud med 7-8 ved pausen.

I pausen blev det aftalt, at fortsætte det gode forsvarsarbejde, men kræfterne begyndte desværre at slippe op. Derfor fik Thyborøn lidt for nemt ved at score nogle hurtige mål, og bragte sig hurtigt foran 9-14. På trods af en imponerende fightervilje fra samtlige Struer piger, kunne Thyborøn ikke hentes, og det endte med en sejr til Thyborøn på 14-19.

En super god indsats af samtlige Struer spillere, og en god afslutning på en god sæson, som bød på 4 sejre og 4 nederlag.