U14 piger tabte på hjemmebane

Struer FH U14 piger 2 tog tirsdag aften imod Team Tangen i Struer hallerne. Det var den direkte duel om 2. pladsen i puljen. Kampen startede som en lige affære, men dog med Team Tangen et lille skridt foran. Struer pigerne manglede lidt energi og ideér i angrebet, samtidigt med at Team Tangen havde 2 spillere, som afsluttede og scorede efter behag. Ved pausen var Struer bagud med 7-10.

Struer pigerne kæmpede sig tættere og tættere på i 2. halvleg, men pigerne var hele tiden 1 mål bagud. Struer forsøgte sig i et offensivt forsvar, men de 2 spillere fra Team Tangen scorede stadig efter behag. Til slut i kampen slap kræfterne op for Struer pigerne, og gæsterne fik scoret et par lette mål til sidst.

Kampen endte med et nederlag på 14-19