Fuld fokus på forsvaret.

Efter nederlag i de to seneste kampe, skulle Struer Håndbold 3. division damer tilbage på sejrskurs.
Søndag eftermiddag mødte holdet Lemvig Nissum på udebane.
Kampens fokus fra struers træner Thomas Qvistgaard var forsvaret. Pigerne skulle have gang i fødderne, og få tacklet af på Lemvig spillerne. Missionen lykkedes og igennem hele kampen ydede Struer spillerne en fremragende forsvarsindsats, hvor alle hjalp hinanden og bakkede op, hvis sidemanden kom i problemer. Bag det gode forsvarsarbejde havde målvogter Helene Gaun gode betingelser for at lukke af. Struers gode tempo i forsvaret gav en god start på angrebsspillet, hvor både 1 fase og 2. fase i kontraen gav masser af de nemme mål.
Struer Håndbold gik til pause med en solid 15-7 føring, efter en halvleg, hvor samtlige markspillere kom på tavlen.
Efter pausen kom Lemvig lidt tættere på, inden Struer fik gang i det gode forsvarsspil igen og kunne trække fra og vinde en overbevisende sejr på 29-15.
En rigtig god sejr baseret på en solid holdindsats.

På grund af de strammede Covid 19 retningslinjer, er seniorhåndbolden suspenderet frem til 22. november. De udsatte kampe er endnu ikke programsat.