De brændte chancer blev afgørende.

Det var lige ved og næsten, da Struer Håndbolds 3. Division måtte se sig besejret med 25-24 mod Team Esbjergs liga reserver.
På udebane i Dokken, Esbjerg var det gæsterne fra Struer, der startede kampen bedst og sikrede sig en føring på 3 - 1 efter små 8 minutters spil. Føringen kunne have været større hvis chancerne var blevet udnyttet. Esbjerg kom stærk igen, hvor deres 2 stærke bagspillere samt stregspiller voldte problemer for Struer forsvaret. Struer Håndbold kom til mange chancer, men lavede for mange tekniske fejl og brændte alt for mange chancer alene med Esbjergs målmand. Det var derfor Esbjerg, der kunne gå til pause med en snæver føring på 11-10.
Fra starten af 2. halvleg fik Esbjerg udbygget føringen til 4 mål, hvorefter Struer gik frem og mandsopdækkede 2 spillere. Efter nogle småjusteringer fik man fat i forsvaret og gang i kontra scoringer. Det bragte gæsterne fra Struer tættere på hjemmeholdet, men ikke helt op, så Team  Esbjerg løb med sejren på 25-24. En kamp som vil blive husket for mange brændte chancer.

Næste opgave er på søndag kl. 14.00 mod Mejdal-Halgård i Mejdal hallen.