Menu Menu

Struer Håndbold gør klar til genstart af træningen.

Der arbejdes på højtryk i Struer Håndbold med trænerkabalen til den kommende sæson. Med de seneste udmeldinger fra regering om genåbning af idrætshallerne, vil de ældste ungdomspillere og senior allerede være i aktion sidst i denne uge.
På trænerfronten er der gensyn med en del trænere fra sidste sæson, men også spændende nye navne er på listen. Herudover skal vi byde velkommen til en ny ungdomskonsulent.

Ungdom
U11 pigetrænerne er gengangere fra sidste sæson, hvor Karina Kloster og Jesper Søgaard forsætter på årgangen. 
U11 drengetrænere er gengangere fra sidste sæson, Hvor Mikael Karlsen og Asmus Munkebo forsætter på årgangen.
U13 piger er det to velkendte navne der skal træne årgangen - Sille Qvistgaard og Camilla Rysgaard hvor der efter antal af spillere bliver suppleret med flere navne
U15 piger byder på et velkommen tilbage til Struer for Lars Frederiksen. Lars har været ude at samle en masse erfaring, der kommer U15 pigeårgangen til gode. Lars har blandt andet været træner hos Vestfyn, Vejle, Steinkjer i Norge og senest U15 pige 2. Division i Fjends HK.
U17 og U19 piger starter træningen op sammen. Her skal vi byde velkommen til Sebastian Balleby, der kommer til Struer Håndbold efter at have trænet KLG U15 drenge i 2. Division. Sebastian har tidligere trænet 1. division drenge i DHF region Øst og er i øjeblikket i gang med DHF’s talenttræner uddannelse
U15 og U17 drenge skal trænes af Simon Kirkensgaard og Peter Johannesen, der også har haft drengene i sidste sæson.
Vi håber selvfølgelig på et stort rykind af ungdomsspillere, så der skal suppleres løbende med flere trænere på de enkelte hold.

Ny ungdomskonsulent.
Henrik Okkerstrøm fra Holstebro er blevet tilknyttet som ungdomskonsulent i Struer Håndbold. Henrik skal arbejde med udvikling og optimering af trænere og spillere i ungdomsafdelingen, og vi glæder os rigtig meget til at byde Henrik velkommen i Struer. Henrik blev ledig på markedet i sidste sæson efter en længere periode i Horsens, hvor han på fornemmeste vis sikrede Horsens tilbagevenden til håndboldligaen. Henrik har herudover tidligere været assistenttræner for Helle Thomsen i FC Midtjylland.

Senior.
Hos herrerne er der genvalg til Jesper Søgaard og Hans Jørgen Svoldgaard der sikrede holdet en ny sæson i serie 1 og en oprykning til serie 2.
Hos seniordamerne forsætter Sille Qvistgaard som ansvarlig for 2. hold damerne med to oprykningen i sidste sæson skal prøve kræfter med jyllandsserien. 1. hold damerne i 3. Division får Thomas Qvistgaard som  ny cheftræner og vender dermed tilbage til den klub, hvor han tidligere har spillet et utal af 1. holds kampe. Thomas har siden han selv stoppede som aktiv haft gang i en lovende trænerkarriere. Thomas Qvistgaard har trænet 2. hold damer i Mejrup Hvam og har senest trænet U19 pigerne i TTH Holstebro i 1. Division.
Henrik Okkerstrøm er ud over sin rolle som ungdomskonsulent også tilknyttet Struer Håndbold som konsulent for dameafdelingen.

Struer Håndbold gør klar til genstart af træningen.