U12 drenge ramte ikke dagen

Det stod meget hurtigt klart, at Struer FH ikke kunne stille meget op mod Hjerm i U12 drenge rækken. Efter torsdagens super flotte kamp mod Resen, havde vi et lille håb, om at kunne drille Hjerm.
Udeholdet bragte sig hurtigt foran 3-0 og forsatte gennem hele første halvleg med at øge føringen. Struer spillede bolden fint rundt, men det var lidt for stationært, så afslutningerne var uden saft og kraft. Hjerm var foran 8-3 ved halvleg.
Billedet var det samme i 2. halvleg. Hjerm har mange store spillere, som SFH havde svært ved at komme ud og tackle. Der blev derfor scoret en del mål på hopskud ude bagfra. I den anden ende af banen kæmpede Struer spillerne flot for at komme igennem et kompakt forsvar. Mathias og Oliver havde forholdsvis god succes med afslutningerne, men flere andre, var mere tilbageholdene. Simon fik lavet nogle gode gennembrud fra fløjen, der resulterede i straffekast. På en dag, hvor vi ikke var på toppen, sluttede kampen med en fortjent sejr på 14-6 til Hjerm.