3. division indkasserede nederlag mod Oddense-Otting

Struer kom rigtig skidt fra start i opgøret Fredag aften. Afstemningsproblemer i forsvaret og for lidt kvalitet i afslutningerne de første 12 minunitter kostede dyrt og Oddense bragte sig i front 7-2. Herefter fik Struer så småt styr på tingene. Matilde Nygaard kom ind i midterforsvaret og det stabiliserende defensiven. Louise Lundsby blev også skiftet ind på målet og tog godt fra. Ændringerne betød, at Struer stille og roligt kunne arbejde sig tilbage i kampen og gå til pause foran 10-11 -  efter nok de bedste 15 minutter holdet har spillet i denne sæson defensivt.

Desværre blev Sofie Lind skadet i med sin venstre arm i slutningen af 1 halvleg , en skade som skulle vise sig at være mere alvorlig end først antaget. Det blev efterfølgende konstateret, at hendes arm er brækket og hun nu kan se frem til en længer pause , synd for Sofie og et stort tab for holdet.

Struer kom fint ud efter pausen og efter 12 min af 2 halvleg var stillingen 16-14 til Struer. De sidste 15 minuntter af kampen, blev desværre på Oddense præmisser. Hjemmeholdet kom for let til deres scoringer og samtidig begyndte angrebsspillet fra Struer at blive en smule forkrampet og afslutninger manglede kraft og kvalitet. Det betød, at Oddense trak fra og vandt kampen 23-19

En godkendt kamp i forsvaret men holdet mangler stadig at blive spillet bedre sammen i angrebet og lære hinanden fuldstændig at kende. Det er en proces at få vores spil til at fungere uden for mange udfald med så mange nye spiller og vi arbejde hele tiden på at de gode perioder i kampene bliver længere. og hvis man kigger nøgterne på kampen i Fredags var der 40 gode min og 20 sløje min. Og det var ikke nok til at få point.
Men vi rykker os hele tid og jeg er sikke på vi ikke blive sjove at have med at gøre når vi når lidt længere frem i sæsonen udtalte Kim Bager Laursen