Hjemmesejr i 3. Division

Første hjemmekamp i sæsonen er altid spændende, og det bliver bestemet ikke mindre af, at modstanderen er lokalrivalerne fra Lemvig Nissum.
For en del af spillerne på Struer holdkortet var det desuden den først betydende kamp på hjemmebanen i Struer Energi Park. Nye i Struer Håndbold trøjen er Louise Lundsby, Pernille Kilsmark Jensen (PO) Mette Jensen der er kommet til fra Mejrup Hvam, mens Katrine Nielsen og Helena Hamborg Sørensen er kommet retur fra henholdsvis TTH og Vinderup Håndbold. Anna Engedal Andersen er også kommet til fra Ikast Håndbold, men hun havde afbud til tirsdagens kamp.

Gæsterne fra Lemvig Nissum lagde ud i et offentsivt 3-3 forsvar, for at tage teten i kampen, men Struer holdet løste den opgave rigtig flot - især hjemvendte stregspiller Helena Hamburg gjorde det godt i indledningen med 2 scoringer og 2 tilkæmpede straffekast indenfor de første 12 minutter.
Da forsvaret også stod fornuftigt og Louise Lundsby tog godt fra i målet kunne Struer Håndbold slå kontra - og bragte sig hurtigt foran 7-2. Lemvig Nissum valgte herefter at gå tilbage i 6-0 forsvar, hvilket skulle vise sig, at være en god disposition. Gæsterne kom tilbage i kampen, og hjemmeholdet var kun foran 12-10 ved pausen.
Struer Håndbold kom bedst ud efter pausen og angrebsspillet blev rigtig godt styret af Mette Jensen mens Sille Qvistgaard sørgede for at lukke af i målet. Føringen blev udbygget til 5 mål, hvilket blev fastholdt gennem resten af kampen. Resultatet blev 23-18 som i øvrigt var samme cifre som holdets første kamp mod Viborg, hor holdet desværre tabte.
En fortjent sejr på en dag, hvor meget var godt, men hvor der bestemt også er plads til forbedringer, når holdet bliver spillet endnu bedre sammen. Mn dejligt med 2 points for det nye træner makkerpar Kim "Bager" Laursen og Henrik Henriksen.
Allerede på fredag skal holdet i aktion igen. Oddense-Otting tager imod kl. 20.00