Menu Menu

Kim ”Bager” Lauersen tager over efter Søren Toft.

De bedste damer fra Struer Håndbold måtte forlade 2. Division med 0 point, men ambitionerne om tophåndbold er stadig tilstede i Struer. Det nuværende trænerteam takker af, og et nyt kommer til. Der skal lyde en stor tak til Søren Toft, Kathrine Lind, Jacob Porse og Claus Christensen for et stort arbejde i en sportslig udfordrende sæson.
Første navn på trænerblokken til den nye sæson er Kim "Bager" Lauersen, der dermed vender hjem til Struer Håndbold.

Kim Bager var træneren, der samlede damerne i Struer-Resen Håndbold og rykkede dem op i 3. division. Kim har været væk i 3 sæsoner, hvor han har samlet værdifuld erfaring. I 2 sæsoner stod Kim i spidsen for de bedste damespillere i Mejrup Hvam, der sluttede med at spille om oprykning til 1. division. Den seneste sæson har Kim haft en pause fra trænergerningen, og har benyttet tid på at følge holdene i Struer. Det er derfor en træner med stort kendskab til spillerne, der tiltræder når sommertræningen går i gang i uge 21. Inden da vil der blive afholdt et opstarts spillermøde, hvor nye og etablerede spillere er meget velkomne. Mødet er for alle damespillere og afholdes tirsdag den 30. april kl. 19 i Struer Energi Park.
Dameafdelingen har en facebook gruppe, man kan tilmelde sig, hvis man ønsker at blive en del af truppen – Struer Håndbold damer.
For yderligere information kan Kim Bager kontaktes på 2256 8864                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Kim ”Bager” Lauersen tager over efter Søren Toft.