Tvis slukkede håbet for Struer Håndbold

U14 drengene havde før søndagens opgør mod Tvis en lille chance for at snuppe førstepladsen i puljen. Det håb slukkede Tvis endegyldigt, da de besejrede Struer holdet for anden gang på en måned.
Første halvleg blev en lige affære, hvor Tvis spillerne drev gæk med Struer forsvaret, men hvor Emil Madsen for alvor tog fra i målet. Struer spillerne var aldrig for alvor oppe i gear i kampen, men kunne gå til pause med uafgjort. I starten af anden halvleg var Tvis rigtig gode til at straffe de fejl Struer spillerne lavede. Midt i anden halvelg var gæsterne fra Tvis dermed foran med 19-15 og håbet om hjemmesejr var langt væk. Struer håndbold har været godt til at kæmpe sig tilbage i kampene i denne sæson, men denne gang gik den ikke. Tvis spillede godt og klogt, men Struer Håndbold ikke havde held med hverken spil eller taktiske træk. Helt fortjent vandt Tvis kampen 28-22. Struer Håndbold må derfor overlade puljesejren til HF Mors, der besejrede Nr. Søby lørdag. Struer kan stadig sikre sig andenpladsen, hvilken kræver en sejr i sidste spillerunde mod Skive.