Unødvendigt nederlag til U14 drenge 3.

En sejr ville være godt. En sejr på 6 mål eller mere, ville være rigtig godt. I søndagens kamp skulle hold 3 forsøge at spille sig helt op i toppen af rækken inden sidste spillerunde. Tjørring var modstanderen og også det hold der topper rækken. En sejr på 6 mål ville få de to hold til at bytte plads i toppen, hvor 3 hold kunne komme på 10 points.
I første halvleg var det meget svært at se, at Tjørring var tophold, og Struer Håndbold var placeret længere nede i tabellen. Struer spillerne broderede sig igennem Tjørring forsvaret og bragte sig foran med 4-5 mål. Tjørring kunne slet ikke få sine angreb til at fungere, og William stod i Struer målet og tog pynten fuldstændig fra deres skytter.
Der var derfor lagt op til en anden halvleg, hvor de sidste søm skulle hamres i Tjørring kisten. Desværre kunne Struer slet ikke få flow i spillet i anden halvleg. Tjørrings store bagspiller begyndte at skyde indenfor målet, og langsomt blev forspringet spist.. Tjørring bragte sig foran med 2 mål, men Struer kæmpede sig tilbage. I sidste angreb kunne Struer udligne til 17-17 men det afgørende skud blev misbrugt. Tjørring vandt kampen 17-16 noget ufortjent og er derfor tæt på at sirke sig puljesejren. Struer spiller sidste kamp på søndag mod Videbæk-Fiskbæk. Holdet slutter på en 3. plads, men har udviklet sig rigtig meget som hold gennem hele sæsonen.