U12 pigerne tabte

U12 pige 2 mødte i sæsonens sidste hjemmekamp Thyborøn, som holdet havde spillet nogenlunde lige op med i første opgør.
Struer holdet har haft en opadgående udviklingskurve, og har gennem de sidste kampe spillet nogle gode opgør. Søndagens kamp var ingen undtagelse, og de to hold gav hinanden en god kamp. Struer spillerne er blevet gode til at gøre hinanden gode i både forsvar og angreb. Kampen igennem fulgtes de to hold ad, men i anden halvleg fik Thyborøn skabt et hul. Struer spillerne forsøgte sig med en god slutspurt, men desværre måtte hjemmeholdet indkassere et nederlag på 8-11.
Hold 1 pigerne skulle spille umiddelbart efter hold 2. Modstanderen var Herning, der sammen med Ikast ligger helt i toppen af rækken. Allerede fra kampens start stod det klart, at hjemmeholdet ville få det svært. På alle parametre var Herning bedre end Struer, så gæsterne bragte sig for 7-0. I anden halvleg gik det lidt bedre, efter at Struer spillerne tog lidt mere afslappet på tingene. Der var dog ingen tvivl om, at Herning kunne stramme skruen efter behag. Det blev til et klart nederlag på 16-8 i en kamp mellem to hold, der i bund og grund ikke burde spille i samme række.