U14 drenge 2 i noget nær kopi af første møde

Man skulle næsten tro referatet var skrevet på forhånd. Struer Håndbold U14 drenge 2 skulle søndag møde Langhøj - og kampen blev noget nær en tro kopi af det første opgør.
Langhøj kom igen bedst fra start og var således foran 6-2. Angrebsspillet fungerede ellers fint for Struer holdet, men det kneb med at få afværget scoringer i den anden ende. Mads Jakobsen fik scoret nogle flotte mål fra venstre fløj for Langhøj. Halvvejs i halvlegen kom Rasmus på mål, og han fik sat et par vigtige redninger ind. I angrebet blev der både scoret mål på rigtig flot gennemspillet angeb, men også på afslutninger fra fløjene. Rasmus DS og Tobias har en vis evne til at score fra noget nær 0 grader. Langhøj var foran med 2 mål ved pausen.
De to hold gav hinanden en rigtig god håndboldkamp, hvor fokus var på angrebsspillet. Det gav en del forsvarsfejl i begge ender af banen, så kampen var ganske målrig. Emil kom tilbage i målet i starten af 2. halvleg og stod rigtig godt. Struer drengene er rigtig gode til at gøre hinanden gode og spille som et kollektiv, så mod slutningen af kampen, havde hjemmeholdet bragt sig foran. Langhøj udlignede i sidste minut, men Oliver Søgård bragte Struer foran på et godt gennembrud. I Langhøjs sidste angreb fik Struer lavet et tremeterkast. Tiden burde nok have været stoppet, så Langhøj havde haft 5 sekunder til sidste chance, men det endte med et tremeterkast efter tid. Præcis som i de to holds sidste møde, lykkedes det forsvaret at parrere skuddet og Struer kunne fejre sejren efter en spændende og jævnbyrdig kamp.
Langhøj og Struer har spillet 4 kampe mod hinanden i denne sæson. 3 kampe er afgjort med en 1 måls sejr til et af holdene og en er endt uafgjort, så det har været 4 rigtig jævnbyrdige opgør at spille.
Struer holdet spiller sidste kamp i sæsonen på torsdag mod Team Vestjylland, hvorefter den står på forberedelse frem mod Svane Cup.