Serie 1 damer vandt livgivende sejr.

Serie 1 damer fra Struer Håndbold har haft det svært denne sæson. Med 0 points på kontoen efter 5 kampe, skulle der ikke bare points på kontoen søndag eftermiddag. Modstanderen Ulfborg-Vemb havde vundet den modsatte kamp 21-16, så kravet var en sejr på 6 mål. En svær, men ikke umulig opgave. Hjemmeholdet fra Struer Håndbold fik en dårlig start, hvor spillet var noget nervøst. Gæsterne fra Ulfborg-Vemb scorede kampens to første mål. Lidt efter lidt fik Struer gang i spillet og bragte sig foran efter 7 minutters spil. Kollektivet fungerede og hjemmeholdet tilspillede sig mange frie chancer. Foran med 4 mål ved pausen, var målsætningen absolut indenfor rækkevidde. Anden halvleg var en positiv oplevelse for hjemmeholdet. Målsætningen om at vinde med 6 mål blev indfriet, da Struer Håndbold var kampen 26-20. Med sejren er Struer bedre end Ulfborg-Vemb i indbyrdes opgør, og dermed foreløbig fri af den trælse nedrykningsplads. Sejren blev skabt på et fantastisk kollektiv og kommer i forlængelse af en god periode i træningslokalet. Det var derfor en rigtig glad Jacob Porse, der havde roser til alle spillere efter kampen.