U14 drenge fik vendt truende Hjerm føring til uafgjort

Drengene fra Struer Håndbold kunne søndag sikre sig puljesejren i U14 rækken. Kravet var to points mod Hjerm, da Hjerm er de eneste, der kan fravriste Struer førstepladsen. Kampens betydning satte sig i hjemmeholdet, der virkede temmelig nervøse og låst i sit spil. Afbud fra Emil betød, at Sara Gammelgård var med i målet. Sarah spillede en fin kamp, men blev ofte svigtet af forsvaret, der ikke fik tacklet af, når Hjerms bagspilleren kom indover til skud. Struer var bagud 8-4 ved pausen og opgaven gik i høj grad på, at få sluppet håndbremsen. Et målmandsskifte i slutningen af første halvleg, hvor Oliver kom på mål, bevirkede at Struer spillede med 7 mand i angrebet. Anden halvleg udviklede sig til en spændende affære, hvor Struer udnyttede at gæsterne fra Hjerm tacklede sig til en del udvisninger. Langsomt men sikkert bragte Struer balance i regnskabet efter mange gode gennembrud. Desværre formåede hjemmeholdet ikke at ryste Hjerm af, og med under et halvt minut igen, fik Hjerm endda chancen for at stjæle sejren. I stedet blev det Mathias der for anden gang i denne sæson scorede i sidste sekund. Denne gang betød scoringen, at de to hold delte pointene efter resultatet 15-15. En kamp hvor fight og intensitet var i højsædet frem for godt håndboldspil. Kampens betydning fik i den grad betydningen for kvaliteten.
Der resterer 2 spillerunder i turneringen. Struer mangler et enkelt point for at sikre sig adgang til kredsmesterskabet.