Komfortabel sejr til U14 drenge

U14 drenge mødte søndag eftermiddag Vildbjerg for 3. gang efter jul. Selvom det er blevet til sejre i de første opgør, var der absolut ingen grund til at tage pointene til indtægt før kampen. Struer spillene er Vildbjerg spillerne fysisk overlegen, men gæsterne fra Vildbjerg spillede noget tempofyldt angrebsspil med gode indspil til stregen.
Hjemmeholdet Struer kom godt fra start med en hurtig føring, primært skabt på kontramål. Vildbjerg spiller bold i samtlige 2x20 minutter, så selvom Struer førte med 2 mål ved halvleg, var intet afgjort.
Denne dag spillede Struer med en stor portion diciplin og var dygtige til at gøre hinanden gode. Anden halvleg bød på mange flotte frispilninger som splittede Vildbjergs offentsive forsvar.
Hjemmeholdet fra Struer Håndbold kunne trække sig tilbage med en sikker sejr på 19-13.
Der resterer 3 kampe tilbage af turneringen. Lykkedes det at besejre Hjerm på søndag, kan holdet ikke fravristes 1. pladsen. Kampen mellem Hjerm og Struer spilles i Struer Energi Park på søndag kl. 13.05.