Spændende kamp for U14 drenge.

U14 drengene fra Struer Håndbold skulle søndag eftermiddag krydse klinger med Vildbjerg. I det seneste opgør havde Struer stålet sejret i sidste sekund efter en dårlig 2. halvleg, så Struer Håndbold var i den grad advaret om Vildbjergs kvaliteter.
Med næsten alle mand tilbage fra sygdom og skader kom Struer rigtig fint fra start. Kampen startede ikke så målrigt, men et godt forsvar og en dygtig målmand holdte Vildbjerg fra at score. I den anden ende af banen, fik Struer langsomt gang i målmaskinen. Der skulle gå 7 minutter før Vildbjerg passerede Emil Madsen første gang. Her havde Struer scoret 3 gange. Det var i det hele taget Struer i teten i første halvleg. Med scoringer fra alle postioner af banen, bevarede Struer føringen så stillingen efter 15 minutter var 4-7 i Struers favør. Desværre kom Vildbjerg ind i en god periode, hvor Struer forsvaret blev lidt for ivrige efter at fiske bolden. Det kostede, og den manglende opdækning fik negativ indflydelse på angrebsspillet, der heller ikke fungerede. De to hold var helt lige ved pausen 7-7.
Vildbjerg kom klart bedst fra start i anden halvleg. Vildbjerg hodlet består af små spillere, der kører på mod de mindste huller i forsvaret helel tiden. Når forsvaret ikke fik byttet af, så opstod der plads til gennembrud eller indspil til stregen. Hjemmeholdet vendte kampen på hovedet og var pludselig foran med 3 mål.
I stedet for et sammenbrud beviste drengene fra Struer, at fælles fight ofte betaler sig. Oskar Brink Svendsen fik sammen med Oliver Søgård bundet forsvaret sammen og lukket af for indspil. Det gav hurtige kontra'er som blev udnyttet på fornemmeste vis. Med 7 minutter tilbage af kampen, havde gæsterne fra Struer skabt balance i regnskabet til stillingen 12-12. Pludselig begyndte tingene for alvor at flaske sig. Mathias bragte struer foran med en scoring på udvendig side af venstre back. Lau spillede Oskar fri til scoring fra stregen og Viktor Krabbe scorede et flot mål fra bunden af højre fløj. Struer bragte sig foran med 16-13 og kun to minutter tilbage af kampen. Kampen var afgjort og Struer kunne forlade banen efter at have besejret Vildbjerg med 18-14. Rigtig god fight af alle mand og til tider noget rigtig flot håndboldspil, hvor det er tydeligt at se, at holdet udvikler sig.