Sejr og nederlag til U14 drenge

U14 drenge 1 havde et hårdt program i den forgangne weekend, og var på udebane i henholdsvis Vildbjerg og Tangsø lørdag og søndag.
I lørdagens kamp kunne Struer drengene spille sig op på 2. pladsen i puljen med en sejr. Overfor sig, havde Struer et godt spillende Vildbjerg hold som havde vundet første opgør med et enkelt mål.
Struer kom foran tidligt i kampen, men havde gennem de 2x20 minutter svært ved at holde Vildbjergs center spiller fra gennembrud og scoringer. Kampen var en fysisk hårdt spillet affære, og der blev uddelt en del advarsler og 2 minutters udvisninger. Selvom Struer til tider var tæt på Vildbjerg, så blev det til en fortjent hjemmesejr på 17-13.
I sødnagens udekamp mod Bøvling-Tangsø skulle drengene op på hesten igen, og sikre sig 3. pladsen. Drengene viste rigtig god gejst og fik helt anderledes styr på kampen. Forsvaret stod rigtig godt, og i angrebet blev der scoret fra alle positioner. Mod slutningen af kampen, fik Bøvling-Tangsø kontakt. Man kunne frygte, at Struer ville smide sejren, men på en rigtig god fight hev de en 19-17 sejr i hus.
Sidste opgave før julepausen bliver en hjemmekamp mod Vinderup på søndag.