U12 piger ubesejret igennem turneringen.

I dag skulle U12 pigerne spille deres sidste kamp inden jul mod Snejbjerg og hvis de vandt denne kamp, ville de være ubesejret i U12 C-rækken.
Det var nogle fuldstændige kampklare piger der gik på banen. De startede ud med deres første mål efter 15 sekunder som blev scoret af Stine og efter de første 59 sekunder stod det 0:2 til Struer på et mål som blev scoret af Katrine.
Derefter fortsatte pigerne den gode stime, hvor de stod fantastisk i forsvaret samt spillede rigtigt godt sammen i angrebet.
Dog var de lidt uheldige med, at Snejbjerg fik tilkendt et par straffekast, da Struer dækkede op inde i feltet. Nogle af dem gik ind og andre tog Freja i målet.
Men det tog ikke kampgejsten fra pigerne, at der gik et par mål ind af Snejbjerg da flere af Struer pigerne fik held med at komme på måltavlen.
Det var ikke meget, Snejbjerg fik lov til at komme til afslutning og når de endelig scorede var det mest den samme spiller som scorede.
Freja stod fantastisk i målet og pigerne kæmpede sammen.
Første halvleg endte 9-13.
Da pigerne gik på banen i 2 halvleg var det i et lidt langsommere tempo, men de kæmpede stadig sammen i angrebet og hjalp hinanden i forsvaret.
2 halvleg gav også samlet 3 gulekort (1 til Snejbjerg og 2 til Struer) men heller ikke dette rystede pigerne.
Dog var Bow uheldig med at få nogle mål dømt overtrådt, men hun kæmpede fortsat og fik dermed også sat nogle godkendte mål i nettet.
Igen var det den samme spiller fra Snejbjerg der var heldig med at score, men Struer kom mere og mere foran og kampen endte 13-20.
Flere af pigerne kom på måltavlen og målene blev fordelt på følgende spillere: Katrine 5, Yasmin 4, Bow 4, Emma Mikkelsen 3, Emma Muusmann 2 og Stine 2.
Sejren blev fejret i omklædningsrummet med “ubesejret” slagsang og pigerne er helt klar til at rykke op i B-rækken efter jul.
De levede fuldstændig op til klubbens logo “Sammen sejre vi”.
Pigerne har udviklet sig så meget siden sommerferien og det er et velfortjent stort tillykke vi giver pigerne med på vejen og vi glæder os til at følgende dem efter jul.