Struers U12 piger puljevinder

Søndag eftermiddag drog U12 pigerne til Herning for at spille kamp mod puljens sidste plads. Kunne vi vinde kampen var 1. pladsen sikret og pigerne ville rykke op i B-rækken efter jul.
Det var nogle lidt nervøse piger der gik på banen, og der var desværre en del fejlaflevering i store dele af kampen. Pigerne dækkede flot op i forsvaret, og der var nogle flotte redninger af Emma Muusmann i målet. Holdene fulgtes godt af frem til halvlegen, som endte med 5-8 føring til Struer.
2. halvleg startede med et flot mål af Danna, og i forsvaret tog specielt Elina godt fat. Katrine havde overtaget målet efter Emma og det gjorde hun ganske godt. Pigerne kæmpede mod et Herning-hold, som meget gerne ville dække hårdt op, men Struers piger formåede stadig at komme til nogle gode afslutninger. Desværre endte mange af dem lige på Hernings målmand eller stolpe-ud.
På trods af mange brændte chancer, så blev pigerne ved med at kæmpe til sidste fløjt, og kampen endte 13-8.

Målscorere: Stine 1, Katrine 1, Camilla 1, Danna 1, Emma Muusmann 1, Bow 2, Elina 3, Emma BM 3