Endelig sejr til 3. division damer.

Den seneste periode har været sløj for Struer Håndbolds 3. division damer. Spillelysten og viljen til at træne igennem har helt klart været til stede efter tiltrædelse af Søren Toft som ny træner, men pointene er desværre udeblevet. I søndagens hjemmekamp mod Grindsted gik tingenen op i en højere enhed mod Grindsted. Både forsvarsspillet og angrebsspilet fungerede, og gæsterne fra Grindsted haltede konstant bagefter. Et veldeciplineret angrebsspil, hvor der blev taget de rigtige beslutninger, dannede rammen om en storsejr på 30-23. I anden halvleg var Grindsted ved at få en smule kontakt, men Struer strammede grebet, og kørte en sikker sejr hjem. Pudsigt nok i en kamp, hvor den nye træner Søren Toft var fraværende i arbejds medfør.
Søndag gælder det en meget svær udekamp mod rækkens nr. 2 - Skanderborg.