Spændende kamp gav 2 point til serie 1

Serie 1 damer er presset i bunden af rækken, så point i søndagens kamp mod Alheden ville være rigtig kærkommen. De to hold fulgtes gennem første halvleg, men gæsterne fra Alheden var ofte et mål eller to foran. Simone Salskov sørgede for at holde Struer godt inde i kampen med mange gode aktioner fra centerpladsen. Anden halvleg blev lige så tæt som de første 30 minutter, men Struer kunne bringe sig foran. Inger stod en rigtig flot kamp i målet, og var stærkt medvirkende til, at Struer Håndbold kunne fejre en sejr på 18-17.
Med sejren rykker Struer Håndbold op over nedrykningsstregen inden næste søndags opgør mod GNIF Lemvig. En sejr i denne kamp vil definitivt redde en ekstra runde i serie 1.