U12 piger spillede en flot kamp

U12 pige C fra Struer FH var søndag middag i Holstebro og spille kamp mod HH90.
Kampen skulle vise sig at blive en jævnbyrdig affære. De to hold skiftedes til at score i starten af kampen. Forsvaret stod flot, men Struer spillerne havde ind i mellem svært ved at dæmme op for Holstebros gennembrudsfarlige spillere. Ved stillingen 4-4 scorede HH90 to gange i streg, men det lykkedes Sara Gammelgård at mindske forspringet inden halvleg.
EFter 5 minutters spil var kampen igen helt åben, da Struer FH fik udlignet til 7-7. Der fulgte herefter en længere stillingskrig som HH90 først kom ud af, men efter 13 minutters spil fik SFH udlignet til 8-8. Desværre trak HH90 herefter fra og bragte sig foran 10-8. Struer FH brændte i slutminutterne 2 straffekast inden Josefine Noe kunne score på endnu et straffekast til slutresultatet 10-9.
Selvom kampen blev tabt, skal spillerne have ros for at have spillet en rigtig flot kamp. Der blev kæmpet rigtig flot i både angreb og forsvar. Med en lille smule mere held, havde kampen tippet ud til vores fordel.